Категорична е, че не би си причинила ада с Недко отново

Малко, след като певицата Тита се избави от насилника си – бившият й приятел ММА боецът Недко Николов, се хвърли на врата на нова изгора.

Истината е, че Тита има право на спокоен живот и на любов, както всяко същество под слънцето.

За никого не е тайна, че Недко я биеше и я подлагаше на публично унижение. Именно това се превърна и в причината Тита да прекрати тази връзка.

Явно осъзнал грешката си, към днешна дата ММА боецът не спира да й звъни, да й се извинява и да я моли за прошка. Певицата обаче е непреклонна и няма намерения да си причини целият този ад отново. От близкото обкръжение на Недко издават, че той плаче за нея и се чуди какво да направи, за да си я върне, но явно вече е твърде късно.

В същото време стана ясно, че след като Тита хвърли Недко в историята, вече лети на крилете на нова любов.

В стори изпълнителката се похвали с изключително романтична изненада, която трогна последователите й.

Тита сподели огромен букет червени рози, в съчетание със скъпо шампанско и бонбони. От кадрите е видно, че милият жест направо я е разтопил от кеф и тя сияе.

Очевидно тя знае много добре кой е новият й обожател, при все, че за момента не го споделя пред широката общественост. Дори не е изключено двамата вече да са заедно, имайки предвид факта колко скорострелно се случват нещата при родните звезди.

Всеизвестен факт е, че силистренската певица е луда по лукса, което означава, че обожателите й ще трябва доста да се постараят по отношение на жестовете към нея.

Източник: lupa.bg