Певицата Христина Христова – Тита, е едва на 23 години, а вече окепази лицето си.

Както е известно, тя е част от журито на „Звездите в нас“. Почитателите на изпълнителката останаха озадачени от вида й, след като лицето й се поду от филъри. Те цъкат с език и недоумяват как е възможно хубаво момиче като нея да се окепази така.

Блондинката не прилича на себе си, след като видимо е уголемила скулите и устните си. 
Мълвата носи, че певицата се е подложила на серия разкрасителни процедури, които обаче при нея очевидно са дали обратен ефект.

Това е бил нейният начин да преодолее раздялата си с ММА боеца Недко Николов. За съжаление обаче резултатът не само е далеч от търсения, а е повече от потресаващ.
Припомняме, че новината за краха на връзката им гръмна преди месец, като тогава бе отбелязано, че Тита е подлагана на системно насилие от страна на Недко.

Той й посегнал след разгорещил се грандиозен скандал помежду им, в резултат на което пострада ръката на певицата. Тя отказа да коментира случката, но показа в мрежата двата си превързани пръста като по този начин потвърди мълвата. 

Близките на изпълнителката още от самото начало й казвали, че ММА боецът не е за нея. Той бил страшно ревнив и често пъти я тормозел с гневните си изблици. Дори й наложил забрана да излиза без него, както и да се облича провокативно.
 
Преди връзката си с Недко, Тита имаше приятел от родната си Силистра. Преди да я сполети популярността, миловидния Викторио бе постоянно до нея, но тя го заряза. При все, че той бе нейната детска любов, съдбата ги разпредели да тръгнат по различни пътища.
В крайна сметка разстоянието помежду им, редките срещи, както и различните им възгледи, си казаха тежката дума и двойката се разделиха.

На Тита често й се налагаше да крие обидните коментари по адрес на ММА боеца след всяка снимка, която публикуваше с него, докато всички симпатизираха на миловидния Викторио. За никого не е тайна, че на публични места поведението на Недко е повече от вулгарно и е изключително сприхав. Според мълвата е залитал към наркотиците, но така и не става ясно дали Тита му е правила компания в „белите нощи“. 

Изглежда, че освен промените в личния си живот, Тита е взела решение да отвори нова страница и в професионалния си. От известно време тя заряза продуцента си Криско и смени жанра като вече пее само попфолк. Новите й изпълнения обаче не се радват на голям интерес и дори не са запомнящи се.

Тита разочарова много сериозно и зрителите на предаването „Звездите в нас“, където се изявява като жури. Интернет форумите са залети от коментари, според които певицата не може да се изразява и речникът й е твърде беден. Очевидно е, че певицата изпитва дискомфорт на мястото, което е заела, колкото и да прави опити да блесне в различна светлина. Самата тя призна, че за нея е истински шок да стои на тази маса. 

Верните й почитатели обаче изразиха надежда, че в последствие Тита ще се отпусне и ще бъде по-адекватна в ролята си на жури.
Източник: Уикенд
 

Тита подпухна като бухтичка (ФОТО)

Тита подпухна като бухтичка (ФОТО) - Снимка 2