Меган Маркъл приключи безславно кариерата си. Една от най-големите агенции за таланти отказа да работи с нея, защото "тя няма никакъв талант". След като един от директорите на компанията Spotify обяви Меган и Хари за "пълни измамници", сега и шефът на най-голямата агенция за таланти — "United Talent" - Джери Зимър,  заяви, че тя няма талант и като актриса. Той заяви, че херцогинята на Съсекс е кандидатствала в компанията му, но са я отсвирили, защото "няма никакъв талант"
.
„Нямаш голям талант и това, че си известен, не те прави страхотен в нищо“, заявил на актрисата Зимър, докато я интервюирал за агенцията си. Явно от конкуренцията му не мислят така, тъй като са я взели под крилото си.

Преди няколко седмици беше обявено, че Меган ще подпише с конкурентната фирма на UTA, William Morris Endeavour (WME). От компанията коментират, че ще се фокусират върху продуцентски проекти, мрежа от телевизионни и обществени изяви, риалити формати, интервюта и радиопредавания. Нищо от това обаче няма да разкрие актьорския талант на Меган.

Със сигурност в Бъкингам са в шок от последните приумици на принцесата и въобще не са очаровани от действията й. Още повече, че приближен до двореца разкри, че Меган се е "учела как да бъде чернокожа в кралския двор, защото е израснала в богат квартал, където цветът на кожата й не е имал никакво значение. И едва в кралския дворец осъзнала какво предимство има пред останалите.