Мачото започва откровенията си с начина на препитание в детските му години

Актьорът Кристиан Кирилов, по-известен като Митака от „София ден и нощ“ записа видео в You Tube, където говори за първата си работа, връзките си с Денислава от „Игри на волята“ и „Един за друг“, както и за бившата си съпруга – Джулия.

 

Мачото започва откровенията си с начина на препитание в детските му години. Оказва се, че е продавал цветни метали и желязо, орехи, липа, кестени и какво ли още не. Като пълнолетен бившият на чалгаджийката Джулия пък работел като фризьор, сервитьор, масажист и охранител. Твърди, че никога не го е било срам да се труди и добавя, че няма срамна работа.

 

Не пропусна да отговори и на въпроса, който мъчи голяма част от обществото – защо е толкоз черен и дали не е от ромски произход.

„От април месец ходя гол в автокъщата си, направил съм си място, където мога да ходя по боксерки, за да съм еднакво черен. Аз по принцип съм си по-мургав, не ходя по солариуми“, отбелязва той.

Ти да видиш! Кристиан Кирилов се изкара по-скромен и от монахиня

Основна част от приходите му към днешна дата идват от стопанисваната от него автокъща в София. Във въпросното видео Кристиан не пропуска да коментира и физиологичните си нужди. Категоричен е обаче, че никога не е имал г*й п*рно, както и каквото и да било друго порно и допълва, че тази клюка е много разпространена.

 

Споделя, че когато сутринта отишъл по голяма нужда, приятел му изпратил клип с п*рно актьор, който поразително приличал на него. От изненада си изтървал телефона. По-късно станало ясно, че това е някакъв чужденец, който поразително прилича на него – Виктор Ром. В този ред на мисли мургавелкото категорично отрича да се е снимал в порно клипове с мъже или пък да спи с тях. Наясно е, че „дрънкат“ всевъзможни глупости за него, на които в началото се връзвал, но вече не му правели впечатление.

 

Твърди, че не харчи пари с лека ръка и допълва, че е много практичен – готви си сам и харчи по 300 лв. на седмица, а понякога и само по 150 лв. имал е 4-5 връзки, а е спал с 20-25 жени, продължава с откровенията Митака, на които обаче никой не вярва.

 

Не пропусна да отбележи обаче, че продължилата около месец и половина връзка с Денислава, не е била сериозна и категорично отхвърля твърденията, че е мислел да й предложи брак в края на шоуто. Подчертава, че по онова време дори не бил разведен все още.

 

За сметка на това обаче говори с голяма любов за бившата си жена – Джулия и заявява категорично, че умира от яд, че я е изпуснал от живота си. Подчертава, че тя е вдигнала много високо летвата и едва ли ще се намери жена, която лесно да успее да я прескочи. Твърди, че тя е изключително добър човек и заслужава най-доброто.

 

Според неговите твърдения до развода се стигнало заради различия в характерите, но мълвата носи, че Джулия го сгащила в изневяра.

Източник: Уикенд