Богомил Грозев бил бездомен в Пловдив!

Скандал след скандал буни присъствието на Богомил Грозев в общинската управа на Пловдив. Откакто бившият водещ на новините по Нова телевизия направи рязък завой в кариерата си, напусна ефира на медията и стана шеф на „Старинен Пловдив“, името му нонстоп изплува в кавги на местно ниво. [caption id="attachment_639556" align="aligncenter" width="300"]Богомил Грозев Богомил Грозев нямал жилище в Пловдив[/caption]

Най-пресният скандал е отпреди дни, когато стана ясно, че Грозев е подал документи за общинско жилище, а в момента се водел практически бездомен.

След като от пловдивски сайт пуснаха новина, че Богомил щял да живее в луксозен апартамент в нова кооперация в Града на тепетата, която в момента се довършвала, бившият тв водещ отрече тази информация. И заяви, че нямал нищо общо с луксозната сграда. Думите му бяха потвърдени и от кмета на Пловдив Здравко Димитров, но и двамата не отрекоха, че Грозев е кандидат за общинско жилище и в момента очаквал одобрение. Запитан къде живее в момента, ексновинарят обясни, че нощувал на добра воля при свои приятели и познати от Пловдив, които го приютили с гостоприемство. Кметът на града също отрече общината да поемала нощувките на телевизионера, който се спасявал в ситуацията сам. Припомняме, че Богомил стана директор на „Старинен Пловдив“ през февруари. Проста сметка показва, че повече от 7 месеца той спи по къщите на хората, а каква е причината да не му се дават пари за наем, не става ясно. Според официалната информация заплатата на Грозев на новата му позиция е малко повече от 1000 лева. Сумата е в пъти по-ниска от парите, които вземаше в Нова тв. Колегите му все още не разбирали каква е била изгодата да напусне медията, където беше едно от знаковите лица на новинарската емисия, за да се изявява като общинар. „Сигурно се готви за по-сериозна политическа кариера. Но все се забърква в някакви лични каши. Като се има предвид как подведе тъста си Антон Радичев с ипотека и кредит“, коментират познати на Грозев, който бе женен за дъщерята на актьора, от която има син.