В изцяло самотна майка се е превърнала Елена Йончева и то отдавна. Евродепутатката и журналист отглежда сама сина си Тео в Брюксел, а момченцето вече стана на 7 годинки. Знаем, че Йончева го роди на 52 чрез ин витро, а скоро ще чукне 60-така.

Не парите обаче са проблемът и болката й - като евродепутат тя получава повече от достатъчно, за да живее нашироко с детето. Боли я фактът, че бащата - Пламен Тодоров изобщо не се интересувал от сина си.

Близки до Елена разказват, че момченцето се вижда с татко си много рядко, дори не всеки път, когато се приберат в България. Пламен се отдал изцяло на новото си семейство и детето си от Виктория, с която сложи рога на Йончева още по време на съвместното им съжителство.

Припомняме, че докато Елена беше щастлива и вярваше, че има идеалното семейство и мъж в лицето на Пламен, той си го "слагал" с любовницата. Виктория е далеч по-млада от Елена и успя да завърти главата на архитекта дотам, че той се ожени за нея и й осигури блажен живот.

"За разлика от Елена, която сама опъва каиша и се бори с всичко. Да, тя е силна жена, много силна и не реве на никого. Но е гадно и жалко за тоя, дето се води мъж само по първични белези. Оказа се пълен боклук, жалко за Йончева", коментират потребители в нета.