На третата и последна вечер в града Тейлър Суифт изпълни на китара машъп от „Stay, Stay, Stay“ и „Paper Rings“, отбелязва Daily Mail.

'Paper Rings' от албума ѝ 'Lover' от 2019 г. съдържа текстове като „харесвам лъскави неща, но бих се омъжила за теб с хартиени пръстени“ и „скъпа, ти си тази, която искам“.

Въпреки че „Хартиени пръстени“ е написана по време на връзката на Суифт с бившия ѝ приятел Джо Алуин, феновете смятат, че тя е избрала да изпее песента, защото може би е сгодена за Келсе.

Хронологията на връзката на Тейлър Суифт и Травис Келсе започва през юли 2023 г., когато звездата от НФЛ присъства на турнето ѝ Eras Tour на стадион Arrowhead, където той играе футбол за отбора Kansas City Chiefs.

Келсе е видян да гледа шоуто от личната си ложа и да разменя гривни за приятелство с феновете в залата.

Звездата от NFL планираше да подари на Суифт гривна за приятелство с телефонния си номер, но двамата не се свързаха след шоуто.

„Разочаровах се, че тя не говори преди или след концертите си, защото трябва да запази гласа си за 44-те песни, които пее, затова бях малко огорчен, че не успях да ѝ връча една от гривните, които направих за нея“, обяснява Келсе в подкаста си.

След като разговаряха, Суифт и Келсе се срещнаха лично в Ню Йорк.

„Знаех, че можем да имаме хубава вечеря и, като че ли, разговор, а какво ще стане оттам, ще стане оттам“, каза Келсе за първата им среща.

Суифт отбеляза, че са започнали да се срещат веднага след като „Травис много възхитително я  изложи в своя подкаст“, за който тя се пошегува, че е „адски метален“.

Източник: news.meaww.com