Интернет остана силно разделен от решението на Тейлър Суифт да дари 5 млн. долара за подпомагане на ураганите „Хелън“ и „Милтън“.

По-рано тази седмица Feeding America обяви, че 34-годишната попзвезда е дарила на организацията милиони долари, за да може тя да „помогне на общностите да се възстановят и да се възстановят“ и да „осигури основни храни, чиста вода и консумативи на хората, засегнати от опустошителните бури“.

И докато много хора похвалиха „щедростта“ на певицата, други изтъкнаха, че 5 млн. долара са само малка част от нетното ѝ състояние от 1,6 млрд. долара, и я упрекнаха, че не е направила повече.

Скоро след като новината се появи в мрежата, социалните медии избухнаха в разгорещен дебат относно нейния принос, като някои дори обвиниха изпълнителката на Cruel Summer, че е дала парите си само защото е искала „добра реклама“.

За справка, това е равносилно на това аз (учител) да даря пет цента, така че нека не се държим така, сякаш тя прави жертва - написа един потребител на X, преди това на Twitter, докато отговаряше на публикация за нейното дарение.

Източник: blitz.bg