Жълтото издание TMZ разтръби история със знаменитости, станала по Коледа, но съвсем не в коледния дух. Става дума за Арнолд Шварценегер и зет му – актьора Крис Прат, които влезли в конфронтация и при инцидента, естествено, пострадал по-младия актьор.

„Защото никой все още не може да пренебрегва Терминатора“ – твърдят съседи, свидетели на случката.

Въпреки мита, че между тъст и зет цари пълна хармония, по Коледа нелеп инцидент довел до изостряне на отношенията им. Прат си позволил да ритне, макар и леко, едно от кучетата на Шварценегер, което изкарало Терминатора извън нерви и той посегнал на зет си. Макар че му нанесъл един единствен удар, Крис получил синина под окото. До по-сериозни последствия не се стигнало само заради намесата на дъщерята на Арни – Катрин, която успяла да озапти баща си, който псувал на родния немски.

Впоследствие дъщерята на Шварценегер Катрин разпространила информацията, че мъжът й бил ужилен от оса под окото и на това се дължи синината и подутината на зрителния орган.

Терминаторът Шварценегер ошамари зет си

Арнолд Шварценегер е известен любител на животните – в дома му има всякакви кучета, котки, птици и дори няколко магарета.

Крис Прат, обратното на тъста си, е заклет ловец, за когото смъртта на дадено животно не прави особено впечатление.

Източник: „Уикенд“