За най-специалния етап от живота на всяко пораснало дете - абитуриентския бал, Техномаркет дава възможност на родителите и близките им да изберат подарък, който ще възнагради усилията и постиженията през годините на ученическата скамейка.

И защото нощта на бала е времето младите хора да се почувстват още по-привлекателни, любимата на милиони потребители търговска верига е подготвила впечатляващи предложения от уреди, които ще ги превърнат в истински принцове и принцеси в абитуриентската им нощ.

За копринено гладка кожа Техномаркет предлага фотоепилатора на PHILIPS BRI977/00, който разполага с впечатляващите 450000 импулса, 5 настройки за светлинна енергия, регулируеми според типа кожа, 4 интелигентни приставки и капацитет на батерията от 4000 MAH, само за 1,039 лв., или за 32.04 лв./месец на изплащане с 48 вноски.

За онези, които все още изчакват с перманентната епилация, е изключително удобният и ефективен епилатор PHILIPS BRE225/00, който се предлага само за 54,99 лв., и има две степени на работа, миеща се епилираща глава и четка за почистване.

Празничната нощ е перфектният момент младите дами да демонстрират водопад от къдрици, перфектно оформени букли или огледално прави и подредени прически. За тях е машата PHILIPS BHB887/00, която е истинска революция в къдренето - просто поставяш кичура в отвора и получаваш перфектни спирали или нежни вълни по технологията SenseIQ. Техномаркет предлага това домашно фризьорско бижу на изкушаваща цена от 239 лв., като градусите на работа могат да варират от 170 за най-тънките коси до 210 за перфектно изпичане на буклата. 

Добре изсушената и стилизирана коса е перфектната основа за всяка прическа, ето защо търговската верига предлага електрическата четка за коса на PHILIPS BHA735/00, която е с мощност 1000W, 3 настройки на топлина, 2 настройка на скоростта и три четки от естествен косъм само за 159 лв.

За гладка като коприна грива, Техномаркет има решение – пресата за коса REMINGTON S3500 само за 59,99 лв. Тя е снабдена с керамична покритие за 4 пъти по-малко увреждане, бързо загряване, колелце за 30 различни настройки, плаващи дълги плочи и автоматично изключване.

 

Младите господа също нямат повод да се чувстват пренебрегнати, т.к търговската верига е приготвила доста пособия за подръжка на мъжката визия. Машинката за подстригване PHILIPS HC5630/15

може да работи час и половина без кабел, има 28 регулируеми дължини от 0,5 до 28 мм., ножчета от неръждаема стомана, литиево-йонна батерия и струва само 88,9 лв.

 

Мултифункционалният тример 6 в 1 на PHILIPS MG3710/15 разполага с 6 инструмента, изплакващи се приставки, калъф за съхранение, четка за почистване и цели 60 минути работа без кабел след 16 часа зареждане на перфектната цена от 54 лв.

За вас, абитуриенти!