Пред истерична криза от яд и ревност била певицата Теди Александрова. Това разкриха нейни познати, свидетели на връзката й с Емрах Стораро и на голямата любов, която тя изпитваше към него. Знаем, че двамата се разделиха със скандал преди повече от половин година като тогава Теди излезе и с интервю, в което обясни как Емрах й е счупил носа.

Въпреки всичко обаче, явно Александрова още питае чувства към него и едва не се пръснала от злоба като разбрала, че малкият Стораро я е забравил напълно. Нещо повече - той не крие, че си живее живота на макс и сменя мацките като носните си кърпички, че и по-често от тях.

Последно Емрах се похвали, че бил в едно легло с две мацки наведнъж - едната брюнетка, а другата блондинка. Какво са правили в кревата, мислим, че е ясно на всички и особено на Тедито, която полудяла.

"В началото се мъчеше да скрие и да се прави, че не й пука. Дори се разсмя, но смехът й беше нервен, а от очите й хвърчаха искри. Малко след това даже се разкрещя и започна да сипе обиди срещу бившия си, което обаче показва само едно - още е луда по него", разказват източниците.