Теа де Анджелис, позната просто като Теа от "Ергенът" 3, не се е променила и на йота от края на формата до днес. Тя си е все същото лапацало, което говори и въздух не си поема, а и все още търси перфектния мъж за себе си, защото Алек Младенов очевидно не беше такъв.

"Той Алек май не ме хареса много, не и така, както ми се искаше. Кефех го и го виждах това, но май само за секс, а пък аз исках да се влюби в мен. После обаче като видях финала, си казах, че няма защо да съжалявам и че дори имам късмет, задето не съм била аз зарязаната там", смее се Теа.

Тя призна, че е продължила живота си и се забавлява, но още търси сериозния мъж. А докато го намери, лудува с разни "еднодневки". На въпроса кое е най-странното нещо, което й се е случвало напоследък, тя втрещи.

"Правех секс на дърво и за малко да падна от дървото" - типично в стила на Теа, нали?! А после изби рибата като отговори и на въпрос от какво се възбужда. Вярвате или не, но Теа се възбужда от жени и от крака.

"Досега не е признавала да е минала на другия бряг, но знае ли се... А може и да е би. Тейчето принципно равна няма, голяма забава е. Дали обаче с тоя си акъл ще успее да завърти някой свестен мъж, малко е съмнително", коментират потребители в нета.

Източник: Crimesbg.com