Ще се говори много дълго за нея

Сватбата на огнебореца от Айтос – Али Пехливан, взриви града.

Сватбата му с неговата любима Сабрие със сигурност не може да бъде определена като стандартна, а точно обратното – изключително НЕСТАНДАРТНА.

Огнеборецът от Айтос не само закарал Сабрие до олтара с противопожарната кола. След това сватбата продължила на футболното игрище.

Тази сватба взриви Айтос (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Романтичната церемония се провела преди броени дни, но със сигурност за нея ще се говори дълго време, отбелязва „Флагман“.

Двойката се познават от дълги години, но искрицата любов помежду им припламва в началото на тази. Те почти веднага разбират, че са един за друг и не губят време, а бързо правят сериозната крачка към живота им заедно.

Тази сватба взриви Айтос (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2

Али признава, че обмисляли да вдигнат сватба на по-късен етап, но динамичната обстановка променила решението им. Страхували се, че може да бъде наложен нов локдаун и затова решили да не отлагат. Така се възползвали от първата свободна дата.

Тази сватба взриви Айтос (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 3

Той работи в Районната противопожарна служба в Айтос от 5 години и е старши пожарникар. За него професията му не е само работа, а призвание, мисия за спасяване на човешки животи. Поради тази причина службата му се е превърнала в негов втори дом.

Тази сватба взриви Айтос (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 4

Заради това избира двамата със Сабрие да си кажат „Да“ именно там.

Тъй като футболът е другата страст на Али и той от години е част от отбора на „Вихър Айтос“, стадионът бил другото място за сватбената им фотосесия.

Тази сватба взриви Айтос (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 5

Докато Али и кумът му показват уменията си на терен, красивата младоженка позира пред обектива, заедно с кумата

Тази сватба взриви Айтос (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 6

Най-интересната част е, че Сабрие нямала нищо против важният им момент да бъде запечатан в пожарната и на стадиона. Дори напротив – именно тя направила това предложение.

Тази сватба взриви Айтос (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 7

Не ни остава нищо друго, освен да им пожелаем този огън от любов да гори до края на дните им!

Източник: blitz.bg