Беше времето, когато Симеон Колев обичаше до лудост Мариана Векилска и приемаше на сериозно всяко нейно настроение и изблик. Е, в крайна сметка се стигна дотам, че тя му би шута и то повече от грубо и го заряза, без обяснение.

Всъщност обяснение имаше и то било, че е перфектен и това му е проблемът, както сподели самият Колев в свое интервю. "Тя ме уби. Уби ме психически. Каза ми - "Симо, мерси, ама чао!" Не знаех къде съм, какво става, какво правя. Месеци ходех като зомбиран, тръгнах и на психолог заради паник атаки", не криеше радио водещият.

"Тази не ми е конкуренция!", съска Мариана Векилска за новата на Симеон Колев! (съсипа го, а сега плюе Йоана - СНИМКИ)

Е, съдбата обаче му се усмихна и днес той е отново щастлив и влюбен. Колев пусна снимки и показа, че има нова приятелка, с която вече живеят заедно. Тя се казва Йоана и не е обществено лице, но е доста по-млада от Мариана Векилска, която е на 49 лазарника. Освен това е и с доста по-благо и миловидно излъчване от това на чепатата тв-водеща.

Разбира се, егото на Векилска не знае граници. Тя вероятно си е мислила, че Симо цял живот ще реве за нея и сега скочи на новата му. "Тази ли, бе?! Каква конкуренция ми е тази?! Постна манджа и умита чиния", съскала Векилска по адрес на Йоана, разкриха близки до нея източници.

Но фактите са факти. И те са, че Симеон Колев и Йоана се обичат, а Векилска още няма кой да се наеме да я търпи.