Чаровникът Евгени Генчев ще преживее запомняща се втора среща в "Ергенът", но за жалост, няма да я запомни с добро. Казано вкратце - срещата ще се превърне в кошмар, а момичето, което е поканил, ще го попари и ще го накара да побърза да приключат и да я изпрати по живо и по здраво...

Това ще видим всички утре в епизода, но не се и надявайте - за целувка във въпросната среща не може да става и дума. За сметка на това пък друга ще отнесе мечтания kiss от "Ергенът", при това мляскането между двамата ще е доста страстно. Коя ще е късметлийката, която ще запали искрата у пианиста, ще видим в другия епизод.

Междувременно мацките ще продължат да се джафкат и да се мразят, нищо, че злобната Теди беше изгонена. На нейно място идват нови две дразнителки в лицата на Айлин Бобева и веганката Валерия, които ще пригласят на недоразумението Габриела Бланко.

Ще има вечер с танци, но една от участничките отново ще се направи на интересна и ще откаже да участва в играта. Дали това отново ще е Кристина Пламенова, която досега се показва като откровен темерут, тепърва ще видим.

Най-интересна обаче остава целувката и Евгени, който ще усети първите пеперудки в стомаха. Дали ще останат трайни?!