Албена Михова е сред безспорните и дългогодишни любимки на зрителите. Да, тя не е от най-красивите ни актриси, топ мацки и прочие, а и никога не е имала претенции или нужда от това. Защото чарът й е неоспорим и именно той е нещото, което завладява публиката и не е преходно като красотата.

Михова играе предимно в театъра и не държи да се бута по светски събития и медии, но днес се появи в ефир, за да разкаже за миналото си и за спомените си със своите родители, които, за жалост, са си отишли докато тя е била още ученичка.

Тъжно: Албена Михова разтърси с най-личната си и мъчителна изповед! (СНИМКИ)

Албена призна, че шокът, който е преживяла тогава, е най-силният и тежък в живота й, и че след него вече нищо не може да я бутне. Спомня си баща й, който също е бил актьор и който й е казвал да не става актриса, защото последните си получавали ролите по "онзи начин".

"Изобщо не бях съгласна с него и винаги му казвах - глупости, аз няма да съм такава. Аз ще успея с таланта си. Макар да бях само на 14 и изобщо да нямах идея искам ли да ставам актриса", смее се Михова. Тя не може да си обясни и как се е разплакала на една постановка, докато гледала баща си да играе в театъра.

"Странно е, защото съм му дете и го познавам отлично, всяка негова физиономия и реакция. Но, когато го видях извън живота, на сцената, нещата коренно се промениха", разказва Албена.

Източник: България днес