Тайните на магията са разкрити. Маг успя да разбули мистерията, която се крие зад най-мистериозните магични трикове!

Най-загадъчното нещо в магичните трикове е въпросът, как се правят? Въпреки че за мнозина тази загадка е рай, не всеки е щастлив, че не знае какво се случва и какво се крие зад този трик, така че за всички хора има отговори. Тайните на магията обаче са разкрити, а най-интересните магьоснически трикове от 1800 г., до сега, са открити и обяснени. Може би ще бъдете разочаровани от простотата, която се крие зад триковете, но именно в това е техният чар.

1. Левитация

Асистентката лежи на масата, която е държана от метални пръти. А магьосникът стои точно там, където е необходимо, за да се скрие пръта.

2. Жената отрязана наполовина

Личността в кутията трябва да се сгъне в кутията, за да се създаде илюзията, че е разрязана наполовина. Но в другия край, в другата кутия има друго тяло. И при разрязване двете асистентки размахват ръце и крака създавайки илюзията, че жената е само една.

3. Летене

Този трик е подобен на предишния, единственото, което е различно е, че магьосник не стои отстрани, криейки опората. Той отива толкова далеч, колкото му позволява скритата зад него опора, която всъщност създава усещането, че лети, с цел да се гарантира илюзията, че тялото кръжи. В същото време той чисто и просто си виси.

4. Изчезващата асистентка

Този трик е класика. Едната асистентка вече е в кутията, а когато другата влиза, се скрива през таен отвор зад завесата или сцената. И както вече ви обяснихме, това е най-старият номер. При завъртането на сандъка от него обикновено излиза друга девойка. След като уж е бил празен.

5. Лунното ходене на Майкъл Джексън

[caption id="attachment_489871" align="aligncenter" width="602"]Тайните на магията вече не са толкова тайни Тайните на магията вече не са толкова тайни[/caption] Този танцов ход е много по-просто, отколкото си мислите. Обувките се прикрепят към пода, така че когато се наклониха напред, много лесно ще се върнете в изправено положение, без да паднете! [gallery ids="489870,489869,489868,489867,489866"]