Певицата Майли Сайръс разкри истината за най-големия си хит в последните 10 години. Изпълнителката записа "Flowers" след развода си с Лиъм Хемсуърт, а мнозина бяха убедени, че с това парче тя му отмъщава, че я напусна. Истината се оказа малко по-различна, а за това споделя самата Майли.

Изпълнителката разказва, че е била съкрушена, когато научила, че по време на 8-месечния им брак, Лиъм и е изневерил с 14 жени. Нещо повече - той ги е водел в едно от именията, което двамата планирали да закупят, след като домът й в Лос Анджелис изгоря по време на горски пожар. Съкрушената изпълнителка преживяла болезнено фактът, че брачното им ложе е било осквернено по подобен грозен начин.

Но онова, което наистина наранило Майли, било отношението на актьора към нея. "Най-много ме заболя от предателството му. Не съм предполагала, че може толкова много да съм се лъгала в един човек, когото обичах повече от 12 години", казва певицата. Нейни приятели разкриват, че тя умишлено носи черен костюм във видеото и то костюма на Лиъм от нощта на "Оскарите". Тогава двамата бяха още женени, той позираше на червения килим, но всички гледаха Майли. Тя реши да се пошегува с него и изплези език, все едно се канеше да го оближе. Тогава той се дръпна от нея, погледна я отвратено и я попита "Ще спреш ли да ме излагаш по този начин?". Мисля, че нещо в нея тогава се пречупи за първи път. И тя започна да осъзнава, че той не е перфектната половинка, която мислеше, че има. Последващите месеци я убедиха в това - Лиъм искаше да се възползва от нейната популярност, заради кариерата си, но не искаше Майли. Поне не и наистина. И след като така я унижи, тя му го върна с лихвите", разкриват те.