Те бяха "Фантастичната четворка". Млади, красиви, бляскави, успешни, популярни и... кралски особи. Но от няколко години насам, принц Хари и Меган Маркъл са далеч от кралския двор, а Уилям и Кейт се задъхват под бремето на кралските си задължения. Опитите на херцога на Единбург и съпругата му Софи, да компенсират отсъствието на Съсекс не е достатъчно. И все повече хора се оглеждат из кралските братовчеди, в търсене на подходящи заместници на Меган и Хари.


Принцеса Беатрис и принцеса Йожени бяха разглеждани като възможни кандидатури, но и двете твърдо отказват, най-вече заради поредицата от скандали свързани с баща им. Принц. Андрю и в момента е в центъра на поредната семейна драма, с отказа си да напусне Роял Лодж. Питър Филис, син на принцеса Ан скоро се разведе със съпругата си и не изглежда особено подходящ за работещ член на кралското семейство. Принцеса Луиз и виконт Северин, децата на Софи и Едуард, също са твърде далеч от подходящите кандидатури за членове на кралския двор... Остават... Майк и Зара Тиндал.


В последно време братовчедът по брак на Кейт и Уилям, все повече се радва на обществено внимание. Непринуденото му поведение, подкрепата, която оказва на принца при различни събития, решимостта му и чувството му за хумор, го правят за доста подходящ за тази работа. Той беше с Уилям на голямото градинско парти в Уиндзор, а също така го подкрепяше и в различни други проекти. "Той е човекът, който подкрепя Уилям в трудни ситуации. Обществото го харесва, а е и солиден човек със стабилно семейство. Идеалният заместник на Хари", коментират от двореца. Но е малко вероятно Майк и Зара да се съгласят да заживеят под прожекторите, тъй като твърде високо ценят независимостта си...