Поредната "любовна криза", която адекватните хора наричат тормоз и побой, връхлетя семейството на Мария и Мирослав Соколов. Патакламите се разиграли само преди две-три вечери, когато Миро Дзвера отново се "превъзбудил" нещо и както обикновено, "опукал" Мара Отварачката.

Доказателство, че шамарите и изстъпленията са били сериозни, е фактът, че чалгарката е изтрила всички техни общи снимки от профилите си, а и е махнала брачната си халка.

Това, разбира се, не значи, че като й минат синините и болките, няма да го прибере отново след няколко дни. Нали двамата така се "обичали"... Само преди седмица миньончето даде показания пред прокуратурата, където настоя да бъдат свалени обвиненията в насилие срещу мъжа й.

"Ама ние сме си така - бием се, караме се и се обиждаме почти постоянно, но това е, защото горим от страст и любов един към друг. Нашата връзка не е като на останалите хора, тя се променя не ежедневно, а ежеминутно дори. Не знам какво ще се случи утре, но пък така ни е интересно", чуруликаше Мария, на която скоро й е станало още по-интересно.

"Тия и двамата са тъпи, но за сметка на това упорити. Утре пак ще се съберат и ще се кълнат колко се либят и искат. Егати простите хора, жалко само за децата им, на които дават умопомрачителен пример", коментират потребители в нета.

Източник: Лупа.бг