Блудният син на Тони Стораро - Емрах Стораро, който е живата издънка в рода им, опитва да замаже положението и да си върне уважението на публиката с участието си в "Денсинг старс". От седмици виждаме как Емрах наистина се старае не само да танцува добре, но и да се държи културно и възпитано, за което можем да го поздравим.

Е, имаше я онази издънка с целувката, която изпраска на партньорката си Веселина Данева и я докара до шок, но така или иначе двамата са само колеги в шоуто, а и Веси има сериозен приятел.

От своя страна малкият Стораро също не изпитва нищо към нея, защото се оказа влюбен до уши. Да, истината е, че Емрах е откачил по колежката си Симона Петрова, която обаче няма нищо общо с чалгата.

Мони участва в "България търси талант" преди две години и е ученичка на майката на Мария Илиева - Ваня Монева. Петрова също беше обвързана, но преди месеци се раздели с приятеля си, а случайна среща с Емрах го накара да "хлъцне" и... да не отдели очите си от нея.

Двамата започнали бясна чат кореспонденция, последвали срещи на живо и лудо ухажване от страна на малкия Стораро. Близки до Мони казват, че и тя си пада по него, но иска да го "тества", преди да му пусне.

Източник: Crimesbg.com