Кръщене като луксозна сватба е спретнала Илияна Йотова на единствения си внук Максим. Грандиозното събитие се е състояло в 5-звезден столичен хотел, намиращ се в близост до Ловния парк.

Самият ритуал по встъпване в християнската вяра на 8-месечния наследник на вицепрезидентката се е осъществил в софийския катедрален храм „Света Неделя”. След това цялото семейство и гостите се отправили към ресторанта на хотела, където се провело същинското тържество. За повода бил нает професионален фотограф, който е запечатал всеки детайл от лъскавото празненство.

От помпозните кадри се вижда, че в чест на Максим родителите му са поръчали невероятно пищна и тематична украса, решена в синьо, бяло и златисто. Транспаранти с имената на внука на Йотова и купища балони били разположени в ресторанта на 5-звездния хотел.

Масите за гостите били подредени и декорирани досущ като за сватба – с живи цветя, платнени салфетки с инициалите на родителите на Максим и символичен подарък за всеки присъстващ. Менюто било гурме и от няколко степени, а сладкишите били бутикова изработка, специално брандирани с първата буква от името на вицепрезидентския внук. Само за двуетажната торта, отново в тон с цветовете на украсата, както и за дизайнерските бисквити, бонбони и кексчета семейство Йотови похарчили близо хилядарка.

За гостите в ресторанта имало и изискан уелкъм дринк с шампанско и плодове. Цялото тържество е струвала около 20 хиляди лева и е второто подобно, посветено на Максим. С тузарски прием в ресторанта на Кирил Домусчиев Йотови отпразнуваха и неговото рождение през март тази година.

Малкият Максим е плод на любовта на сина на Илияна Йотова – Марин, с дългогодишната му половинка Кристиана. За кръстница на своето дете те избрали по-малката сестра на Кристиана – Михаела.

Още преди години вицепрезидентката сподели откровено, че е готова да бъде баба и очаква тази радост с нетърпение, а сега Максим бил най-голямата й слабост. На 5 септември 2020 г. на изискана сватба под венчилото мина нейният единствен син Марин, който се врече във вечна вярност на  приятелката си Кристиана.

Тузарското тържество се проведе в един от най-известните хотели у нас – а именно комплексът “РИУ Правец“. Церемонията беше уважена от близо 200 гости, сред които бизнесмени, представители на соцелита, приятели и роднини на булката и младоженеца. Сред присъстващите бяха и президентът Румен Радев и съпругата му Десислава.

Марин и Кристиана бяха сгодени дълго време преди сватбата си и отдавна живееха на семейни начала в свой собствен дом в столицата. Синът на Йотова е завършил финанси в престижния университет „Уестминстър” в Англия и от няколко години работи като мениджър в един от големите клонове на столична банка.

Тънат в лукс: Илияна Йотова вдигна кръщене на внучето като сватба (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Луксозната украса в чест на Максим

Тънат в лукс: Илияна Йотова вдигна кръщене на внучето като сватба (УНИКАЛНИ СНИМКИ) - Снимка 2

Снахата на Йотова - Кристиана (вляво) избрала за кръстница на сина си своята сестра

Тънат в лукс: Илияна Йотова вдигна кръщене на внучето като сватба (УНИКАЛНИ СНИМКИ) - Снимка 3

Дизайнерската торта в бяло, синьо и златно впечатлила гостите на ВИП събитието

Тънат в лукс: Илияна Йотова вдигна кръщене на внучето като сватба (УНИКАЛНИ СНИМКИ) - Снимка 4

Тънат в лукс: Илияна Йотова вдигна кръщене на внучето като сватба (УНИКАЛНИ СНИМКИ) - Снимка 5

Бутиковите сладкиши

Тънат в лукс: Илияна Йотова вдигна кръщене на внучето като сватба (УНИКАЛНИ СНИМКИ) - Снимка 6

Тънат в лукс: Илияна Йотова вдигна кръщене на внучето като сватба (УНИКАЛНИ СНИМКИ) - Снимка 7

Тънат в лукс: Илияна Йотова вдигна кръщене на внучето като сватба (УНИКАЛНИ СНИМКИ) - Снимка 8

Тънат в лукс: Илияна Йотова вдигна кръщене на внучето като сватба (УНИКАЛНИ СНИМКИ) - Снимка 9

Тънат в лукс: Илияна Йотова вдигна кръщене на внучето като сватба (УНИКАЛНИ СНИМКИ) - Снимка 10

Синът на Йотова със съпругата си и сина им Максим

Тънат в лукс: Илияна Йотова вдигна кръщене на внучето като сватба (УНИКАЛНИ СНИМКИ) - Снимка 11

Тънат в лукс: Илияна Йотова вдигна кръщене на внучето като сватба (УНИКАЛНИ СНИМКИ) - Снимка 12

5-звездният хотел, в който се състояло тържеството

Източник: pik.bg