Кали, Кали... Трима сина, от трима различни мъже, все по-млади от теб и все с катастрофален край на връзките. Явно обаче певицата отново не си научи урока, защото повтори грешката за четвърти път (сигурни сме, че ще го направи и пети, но това е отделен въпрос)...

Дни след като чалга дивата си призна колко е влюбена в поредното си младо лъвче и как иска да остареят заедно, онзи я поля с леден душ. И направо я съсипа. Но и какво да се очаква при разлика от повече от десет години между двамата - не всички са Макрон или Гала и Стефан.

Всички се чудехме защо, аджеба, Кали, която винаги е показвала мъжете си подобна на панаирджийски мечки, с този е крайно предпазлива. Двамата нито веднъж не се появиха някъде заедно за толкова дълго време, а уж са сериозно обвързани. Разбра се само, че младокът й се казва Анастас и е син на собствениците на верига пловдивски аптеки.

Едва сега близки до певицата разкриха шокиращата истина и тя е, че не Кали е пожелала да стоят в сянка, а Анастас, чиито родители били крайно против аферата му с певицата. Те не искали и да чуят за нея, камо ли да си представят нещо по-сериозно между сина им и застаряваща чалгарка.

"Поведението на Анастас е обидно и Кали трябва да спре да си затваря очите. Уж е с нея, но се крие като мишка и настоява тя да си държи устата затворена. Да не мислите, че ще избере нея пред наследството си и родителите си?!", коментират запознати.