"Тоя си тръгна бе, брат! Не питай! В потрес сме!" - това пише в съобщение на таен чат продуцентът на "Ергенът" Радослав Тушев до свой приятел. Тушев признава, че е потресен и не е на себе си от безумното поведение на Алек Младенов, който в последния момент отказал да запише дори видеото до двете финалистки.

Синеочкото заявил, че ще остави писмо, написано на ръка и ще си грабва партакешите още същия ден. "Едва го придумахме да запише клипа, два часа го молехме и го убеждавахме, че това е страшен удар за момичетата, а и за зрителите", обяснява на авера си Тушев.

Дни преди финала, Алек сякаш бил коренно различен и видимо клонял към победителка в лицето на Надежда Вишева. Пристигането на майка му Ксения Младенова и сестра му обаче обърнали нещата с главата надолу и дори екипът не успял да проумее какво се случва, камо ли Магдалена Томова и Вишева.

Нещо повече - Алек категорично отказал да напусне Гърция със самолета, осигурен от екипа и излетял с близките си хора още на същия ден. Разходите си ги платили от личния джоб, само и само да офейка от Родос на мига.

Останалото го знаем - две унизени и шокирани жени, дремещи в очакване с бални рокли, докато нашият вече се е излежавал на дивана в столичното си жилище.

Източник: Crimesbg.com