Сигурни сме, че помните скандалната Зорница Линдарева. И не с нещо друго, а с това, че тя за малко да развали семейството на Жени Калканджиева и Тачо, както и с това, че последният й отвъртя такъв шамар в Къщата на Брадърите, че очилата й хвръкнаха на три метра от нея...

Не, определено постъпката на Стефан Манов тогава не беше мъжка, но и манията на Зорница да бъде любовница на семейни мъже, удряше дъното. По онова време тя се опита да блесне и да получи пет минутки слава, на гърба на Калканджиева, но така и не й се получи.

След като видя, че България не й симпатизира, а тъкмо обратното - не спира да я плюе и да я нарича лека и евтина, Линдарева май си промени ценностите и критериите за мъж.

Днес, след доста години в медийна изолация, тя избухна срещу клюките, че новото й гадже е богат дъртак, когото тя отново е отнела от домашното огнище...

"Не, нямам нищо общо нито с чичковци, нито с дядовци, нито с женени мъже. Навремето сгреших, поправих грешката си и повече не смятам да я повтарям. А ще ви кажа и кой е мъжът до мен - той е млад, успешен, мил, не е публично лице и е на моите години, а не чичак", обяви Зорница Линдарева.

Източник: Crimesbg.com