Тачо скъса с Дани Димитрова

Бившата изгора на шестата по красота в света Жени Калканджиева – Стефан Манов-Тачо направи нова изцепка.

Едва ли волното му поведение е изненада за някого. Той сякаш все още не е пораснал достатъчно, за да носи отговорност от действията си и продължава да се държи като първия хлапак. След като стана ясно, че Тачо и Жени Калканджиева са в свободна връзка, някои от медиите писаха, че неверният съпруг е залитнал по подгласничката на „Мис България” 2014 – Дани Димитрова.

[caption id="attachment_434896" align="alignright" width="300"]Тачо скъса с Дани Димитрова Тачо скъса с Дани Димитрова[/caption]

Някои медии дори писаха, че Тачо ще става баща за втори път. Те твърдяха, че Дани Димитрова е в първите месеци на бременността си. тя дори е била засечена да се оглежда в магазин за детски неща в един от столичните молове. Днес обаче Тачо сервира нова изненада – оказва се, че е скъсал и с Дани Димитрова. Информацията бе оповестена от самата шефка на „Визаж” Жени Калканджиева пред в. „Телеграф”.

Именно тя бе тази, която обяви, че след края на "ВИП Брадър", двамата с Тачо, който все още й е законен съпруг, са в свободна връзка. По време на участието си във „ВИП Брадър” двамата дадоха ясно да се разбере, че отношенията в семейството им, са твърде сложни. Жени бе категорична, че ако Тачо има нова връзка, ще й каже първо на нея. Тя твърди, че отношенията между неверния й съпруг и Дани Димитрова не са били нищо сериозно, а от типа бягство от реалността за една нощ.

Шестата по красота в света категорично опроверга мълвата, която бе разпространена от светските сайтове, че Тачо е в очакване на втората си рожба, а изгората му била в първите месеци на бременността си. Та подчертава, че ако наистина е така, щеше да знае. В заключение Евгения Калканджиева посочва, че не може да се отрече, че неверният й съпруг Тачо прави много хубави деца, пише Блиц.