Позастаряващата красавица Аслъ Енвер стана майка на 39! Така хвана последния влак преди биологичният часовник на актрисата да щракне с окончателната невъзможност за деца. Хубавицата за която мнозина в Турция подозираха, че е ялова, роди дъщеричка. Баща на малката принцеса е съпругът на първескинята – Беркин Гьокбудак. Той и екранната Сюрея от сериала „Завинаги“ се залюбиха минолото лято, а сключиха брак през ноември.

Сюрея хвана последния влак – стана майка на 39 години

Тв звездата кръсти наследницата си Елай. Бебето ще расте в новия дом на родителите си – просторна къща в Истанбул. Луксозната резиденция на семейдството бе купена през пролетта за колосална сума – припомнят запознати. Палатит има 7 спални – явно съпрузите се надяват на много наследници.

Госпожа Енвер сменяше често мъжете си през годините. През пролетта на 2022 г. тя делеше покрив и постеля с милионера Йондер Йозтархан, а преди това спеше с баскетболиста Керем Тунчери и поп изпълнителя Мурат Боз. В периода 2012-2015 г. неин съпруг пък беше колегата й Биркан Соколлу.

Аслъ Енвер е сред топ красавиците на турската тв индустрия. Тя е родена на 10 май 1984 г. в Англия и до 12-годишна възраст живее на Албиона.Красавицата успява да завърши гимназия във Великобритания, а висшето си театрално образование получав в Инстанбул – в университета „Златен рок“.

Дебютът на Аслъ на малък екран е преди 20 години с второстепенна роля в сериал. Този тв ангажимент не й носи голяма популярност, но затова пък следващият – в теленовелата „Мечтатели“, й спечелва фенове в много страни по света.

Източник: „Уикенд“