За предпочитанията в леглото на покойния музикален идол Дейвид Боуи са изписани хиляди страници в таблоидите и вече на всеки е ясно, че поп звездата е имал странни вкусове. Осем години след смъртта му неговата лична „мадам“ Сузи Ронсън, която го е снабдявала със свежа плът, повдигна още малко завесата над кревата на Боуи. И сензационно обяви, че на няколко пъти певецът едва отървал затвора заради педофилия.

Въпросната Сузи, по професия фризьорка (именно тя измисля знаменитата прическа на Дейвид Боуи), се запознава с него през далечната 1971 г., когато се грижи за косата на първата му жена Анджи. Именно Ронсън се сеща да подстриже певецът късо и да го боядиса в червено, което се превръща в негова запазена марка.

Постепенно Сузи започва да играе различна роля в познанството си с Боуи и фризьорството минава на втори план. Тя се превръща в персонална сводница на звездата. Задачата й била следната – когато Дейвид се набележи в публиката подходяща цел за леглото, Ронсън трябвало да осъществи контакт с въпросната фенка или фен и да заведе обекта в хотелската стая на Боуи.

„Той беше абсолютен сексуален хищник, за него полът беше без всякакво значение“ – разкрива Сузи, като допълва, че Дейвид се нахвърлял както върху момичета, така и върху момчета, а много често жертви на неговия глад ставали и непълнолетни. Ронсън споделя, че шефъл й веднъж прикоткал в леглото за бурна оргия 16-годишно момиче и 13-годишно момче.

Източник: „Уикенд“