Сдържана, кротка и възпитана - такава се е показвала почти винаги през годините Алисия. Дори, когато Валери Божинов я заряза със сина им, за да хукне влюбен към Николета Лозанова, Алисия се въздържа от коментари, камо ли да си позволи обиди към някой от двамата. Същото се повтори и след връзката й с Ники Михайлов.

Това обаче далеч не означава, че певицата няма характер и че не може да си покаже ноктите на някого. Е, направи го и то с най-голямата си врагиня, която е нейна вървежна колежка от чалгата. И това е Емануела.

Свиреп скандал! Алисия: Отвращаваш ме, лицемерке жалка! (ето на коя известна колежка се нахвърли - СНИМКИ)

Да, двете не могат да се гледат от години, когато изненадващо за всички Емануела реши да напусне фирмата, в която работеха и двете. Причината не бе уточнена, но тогава Алисия публично обяви в интервю, че Емануела е адски лицемерен човек и на нея не бива да се вярва за нищо на света.

"Тази жена ще те види, ще ти се усмихне и поздрави като дори ще ти направи комплименти - я за визията ти, я за работата. Зад гърба ти обаче няма да пропусне да те обиди, да те наклевети и да злослови", разкри преди време Алисия.

Двете с Емануела не криеха омразата си една към друга, а Алисия я бе кастрила с думите, че я отвращава. Е, оттогава мина време и двете сякаш се позабравиха една друга, но източници разкриват, че все още не могат да се гледат и не искат дори да работят заедно по участия.