Разделени, разведени, събрани - какво ли не се чуваше за връзката на Емилия и Жорж Башур през последните месеци. Истината е, че те никога не са били в развод, но да, бяха разделени. А Жорж за известно време заживя с младата си любовница, заради която певицата мина на втори, че да не кажем и на още по-заден план...

Е, днес това явно вече е в миналото и Емилия пак се превърна във всеопрощаващата вярна съпруга. Тя е простила на Башур прегрешенията в леглото с другата и сияе, че се е върнал при нея. Преди малко Емилия пусна в мрежата стори, на което ясно се вижда, че е с мъжа си и щерка им Жоржина. Башур се мярка за малко на кратко клипче, снимано сред природата, а Емилия слага сърчица и споделя, че са на щастлив семеен уикенд.

Фенове се зарадваха за нея, но мнозина и я укориха, че отново се е поставила сама в ролята на послушната и примирена съпруга.

"Много ясно, че ще се прибере тоя. Като се находи и онази му се качи на главата с претенциите си, ще се върне при женичката си, която е като саксия - удобна и предана. Срам за Емилия, не си ли научи урока от Коко Динев?! Сега и този ще се къса да й слага рога, защото отлично знае, че и хиляда да изпраска, тя пак ще го прибере и приласкае", гневят се дами по форумите.

Източник: Crimesbg.com