Светската бомба на годината избухна със страшен трясък след като се разбра, че любимецът на младото поколение - чепатият Филип Буков, си е намерил майстора. И то в лицето на жена. При това не коя да е жена, а самата Диляна Попова.

Светска бомба: Чепатият Филип Буков хлътна по кака си Диляна! Тя обаче го отряза! (виж още + СНИМКИ)

Двамата се познават покрай общата си работа в киното, а отскоро са се заели да снимат и общ проект заедно. Преди да се разбере какъв ще е точният му сценарий обаче, близки до Буков разкриха най-голямата му тайна - хлътнал е до уши по Диляна.

Въпреки че е доста по-голяма на години от него, Попова е супер яка мацка и рядко мъж може да остане безразличен в нейно присъствие. А знаем, че Буков няма гадже, сингъл е и дори твърдеше, че е претенциозен по отношение на жените, защото искал да имат и мозък, а не просто някакви мерки.

"Е, май си намери майстора този път, но за жалост ще реве. Гадно му е, защото Диляна гледа на него като на колега и приятелче. Отказа му веднъж покана за среща и даже се пошегувала, че не си пада по по-малки от нея момченца. На Филип му стана адски кофти от това, но се опита да стисне зъби. А как ще продължат снимките им заедно, ще разберем", казват източниците.

Реално Диляна наистина не е от типа милфчета и никога не е ходила с по-малък от нея, визираме и Асен Блатечки, и Дичо и други.