След като се наложи да напуснат огромния палат в Бояна и да се пренесат в тясна мижава панелка, след колосалния скандал с Кирил Терзиев преди дни, от който пък се разбра, че дължат рекордни суми на много хора, Светлана Гущерова и Християн Гущеров са в нов шок. Този път най-големият от всички досега.

А именно - преди дни бащата на "Мечо" - Добромир Гущеров проговори за първи път публично и най-после сам разкри, че не иска да има нищо общо със сина си, жена му и внуците си дори. Той обясни, че не поддържа никаква връзка и отношения с Християн и този човек не го интересува. Както и хората около него.

След думите на Гущерова гръмна и решението, което е взел отдавна - да лиши сина си от каквото и да било наследство и да го даде цялото на втората си съпруга Диана, с която се обичат безмерно, както и на доведената му от нея дъщеря. Найс, а?!

Това, разбира се, е повече от удар за Християн и особено за Светлана Гущерова, която се скъса да ражда и да кръщава децата на свекър си, че барем го омилостиви. Но не. Добромир Гущеров на такива евтини пинизи не се лови.

"Изкрейзил дъртак, не можеш да го направиш! Няма да го направи! Няма да му позволим", крещяла в изстъпление блондинката, изпаднала в истерична криза.

Източник: Crimesbg.com