Скандалът между Гущерови и бореца Кирил Терзиев става все по-голям като тепърва ще се види кой е крив и кой е прав. Днес в ефир обаче Светлана Гущерова отрече думите на Терзиев, че тя и мъжът й му дължат огромни суми пари и заяви, че той е ненормален и е маниак.

Всъщност трябва да се направи проверка дали наистина шампионът е луд, защото иначе действията му нямат логика, а самата Светлана не даде нито една причина за нападението срещу нея и счупените й зъби. Тя обясни, че се прибирали всички семейно в кооперацията, в която живеят, а докато Християн Гущеров слязъл от колата, за да отвори гаража, се случило всичко.

"Кирил се нахвърли отгоре ми с пяна на уста, а вътре в колата трите ни деца в шок. Започна да ми вика - къде е дебелата ти свиня, доведи го да го заколя, ще му резна гърлото и подобни ужасии. Той не е в ред този човек, а ние не му дължим никакви пари, долни лъжи са всичките неща, които казва. Имаме снимки и записи, ако се наложи, ще ги изкараме наяве", каза Гущерова.

Тя обаче не обясни защо този мъж им има зъб, което бе и най-логичният и елементарен въпрос, за чиито отговор трябва да настояват журналистите. Коя е причината или поне коя е причината в ума на самия Терзиев - няма как да се стигне дотам, без тримата да са имали предишни пререкания.

Гущерова настоява полицията да си свърши работата и да не прикрива бореца, който й казал, че има връзки и приятели сред униформените.

Източник: Crimesbg.com