Само месец преди да отпразнува рождения си ден (36 години), Светлана Гущерова се засрами от голите снимки в миналото й. 

Многодетната майка, която от известно време се вживява в ролята на почтена госпожа осъзнала, че е срамно, че е заставала пред камера, както майка я е родила. Тя се стараела да скрие от публичното пространство всички следи от палавото си минало, но засега без особен успех. Когато децата й пораснат, щяла да им дава за пример живота си, за да знаят какво не трябва да правят.
 
Ако 3-годишната дъщеря на Светлана Гущерова един ден реши да се снима гола, тя категорично щяла да й забрани, дори крои планове да ги запише да учат в чужбина. Твърди, че с годините прозряла, че няма по-важно от учението.

Самата тя преди години избягала от училище, за да пътува за София и да участва в кастинг за плеймейтки. Излъгала майка си, че ще спи у приятелка, и се качила в автобуса от родното си Търговище за София. Синът на класната обаче я видял, казал на майка си, а тя – на майката на бъдещата звезда. И така измамата лъснала. Разочарованата родителка проклела Светлана: „Пожелавам ти, дъще, да имаш дъщеря, да видиш какво е!”. 

Очевидно майчиното проклятие се е сбъднало, тъй като както е известно, първородното дете на Светла и мъжа й Христиан Гущеров е момиче, носещо името Анелия-Добромира – от имената на свекървата Анелия и свекъра Добромир Гущеров. Следват още две деца, този път момчета – Добромир и Кристиан-Валентин. Майката се чудела как да скрие голите си снимки, очевидно притеснявайки се, че един ден децата ще ги видят. 

Известно е, че тя се превърна във фабрика за бебета, раждайки 3 деца за 3 години – в периода между пролетта на 2019-а и пролетта на 2022 г. И трите са родени с операция. В тези случаи лекарите съветват между две раждания да има поне две години, но очевидно на Гущеров не му пука за безопасността на Светлана.

Пенсионираната плеймейтка много внимава да не развали 40-килограмовата си фигура, при все, че това е една от причините за преждевременното раждане и на трите й отрочета, макар тя да твърди, че това се дължи на манията й за чистота.

Първото раждане станало, когато решила да изчисти огромен кристален „полюлей”, както госпожата нарича попилея в дома си. Това се случило в осмия месец от бременността й.
Второто и третото бебе също се появили по-рано отколкото трябва. И трите имали проблеми с белите дробове, лежали в кувьози и били на системи. 

Светлана е категорична, че иска и четвърто дете, но Гущеров е категоричен, че трябва да направят пауза.
Вероятно роднините се надяват, че поне сега двойката ще изчака препоръчвания от медиците 2-годишен период.
Източник: Уикенд 
 

Светлана Гущерова се срамува от мръснишките й снимки