Светлана Гущерова се мазни ли мазни на Християн!

Екс плеймейтката от Търговище - Светлана Гущерова удари кьоравото с брака с Християн Гущеров и от четири години прави всичко, за да не го изтърве. Буквално е готова и на главата си да застане, казачок да играе и да скача по команда, само и само нейничкият да е доволен от нея. И да не я смени с друга, разбира се. Какво от това, че му е родила три деца...

Знаем, че фамилията Гущерови са достатъчно богати, за да може децата на Хриси да растат задоволени, дори и той да натири майка им. Светлето обаче не иска да допусне дори този вариант в ума си, защото й призлява. Сещате се, че раздели ли се със "златната мина", тя няма как да изкара и лев. Първо, защото не е учила и второ - защото с всяка годинка остарява, а не се подмладява.

Това е и причината Светлето да се къса от мазнене към съпруга си, та чак преиграва. Последно например тя качи поредното си публично обяснение в любов и тирада от благодарности към Християн, който бил "сбъднатата й детска мечта, блян и неземно щастие". Направи го в месеца, в който ще е четвъртата годишнина от сватбата им, но разсмя мрежата.

"След четири години брак нормалните хора не се видиотяват с дитирамби, сърчица и детелинки. Да не говорим, че някои намаляват и честотата на секса. А тая седнала да каканиже и да лее сълзи на ощастливена девица. Хайде де! Толкова е прозрачна, че няма накъде, но не се усеща, че и краката му да мие, иска ли да я зареже, пак ще го направи", коментират в нета.