Светлана Гущерова се подлага на всевъзможни интервенции в името на красотата

"Престарялата" Светлана Гущерова се подлага на всевъзможни интервенции в името на красотата. Милионерската съпруга се похвали с последната си приумица, а именно да си подмладява ръцете с инжекции.

Безумни подобрения неподходящи за млади жени

Любимата й дерматоложка д-р Каляшева постоянно я изкушава с нови процедури, които никак не са подходящи за млади жени, но наивната Светлана й вярва и налива пари за безумни подобрения, писа "Уикенд".

"Подмладяване на ръце"

"Подмладяване на ръце" - написа жената на Християн Гущеров в социалните мрежи. Тя сподели още, че лекарката я е светнала, че възрастта на една жена личи основно по шията и ръцете й. Затова напоследък правела процедури и за тяхното поддържане. [caption id="attachment_675593" align="aligncenter" width="226"]Светлана Гущерова си "подмлади" ръцете сн. Инстаграм Светлана Гущерова си "подмлади" ръцете сн. Инстаграм[/caption] "На 33 години си мислиш, че ръцете ти са стари, а какво ще правиш на 50 и 60 години? Още си млада за такива интервенции. На твоята възраст на никоя жена ръцете й не са сбръчкани. Ти си сбъркана", коментират последователи на младата майка в социалните мрежи, предават от hotarena.net.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by @svetlanagushterova