Пенсионираната плеймейтка Светлана Гущерова побесня.

 

Причина за това да излезе извън нерви станаха слуховете, че съпругът й – милионерският наследник Християн Гущеров, е катастрофирал. Припомняме, че според мълвата той е ударил поръчковия си Майбах в автобус и лъскавото возило е тотално потрошено. Дори се твърдеше, че ще му се налага да изчака няколко месеца, докато колата му бъде ремонтирана, предвид факта, че частите се поръчват от Германия.

 

Подразнена от писанията по темата, Светлана не можа да се въздържи и се почувства длъжна да отговори на всички онези с „развинтено въображение“, както самата тя се изрази. Плеймейтката подчертава, че ще задоволи любопитството им, но няма да им прости това, че дори не си дават сметка как са притеснили близките и семейството й.

 

Като доказателство за това, че Гущеров не е катастрофирал, тя показа всички коли в гаража им – здрави и непокътнати. Подчерта категорично, че нито един от автомобилите не е с щети за десетки милиони левове.

Повече от видно е, че автопаркът на Гущеров е в перфектно състояние, което идва да рече, че пътен инцидент на практика не е имало.

 

Но нека все пак не забравяме факта, че преди четири години възлюбеният й наистина попадна в пътен инцидент и дори бе арестуван, заедно с още шестима човека.

Източник: hotarena.net

Светлана Гущерова побесня и…