Причина за изненадващата за мнозина раздяла на уж дълбоко влюбените, щастливи и парадиращи с лъскав живот Светлана и Християн Гущерови, е станал зверски побой, нанесен й от овалния милионерски наследник пред четирите им деца.

 

Драмата се разиграла през нощта на четвъртък срещу петък миналата седмица, срещу рождения ден на милионерския наследник, който остана без пукнат лев в джоба заради силната си зависимост от хазарт и алкохол. Същия ден семейството трябваше да празнува 6-а годишнина от сватбата си. Запознати издават, че съпругът се прибрал пиян, вдигнал скандал, пребил жена си и тя най-накрая събрала сили да си вземе децата и да го напусне. С нея била и майка й Кунка, която отдавна живее с младото семейство, за да се грижи за малките.

Светлана се колебала няколко дни дали да прости на Гущеров или не, преди да вземе окончателно решение. Рано сутринта в петък тя написа на своята страница в Инстаграм: „Искам да споделя с вас, че от днес вече но съм във връзка с Християн Гущеров. Важно е да знаете, че ние си оставаме приятели и ще продължа да го уважавам като баща на децата ни. Решението ни за раздяла е взаимно и не е причинено от трети човек“. Много скоро след това многодетната майка изтри съобщението и започна серийно да публикува реклами на шампоан и спрей за коса, обяснявайки колко й е гъста косата и как всички я, питат дали има „екстейшъни" - така тя открай време нарича екстеншъните – допълнителните кичури, с който някои жени удължават и сгъстяват косите си по изкуствен начин. Ако не е виждал по-ранните съобщения, човек би могъл да реши, че всичко в живота й е наред и само косата й е проблемът.

 

Привечер обаче Светлана пак публикува съобщението за раздалата – явно е  преговаряла с Хриси, опитвала е да се сдобри с него, но той отново се е провинил и е решила, че го напуска окончателно. Междувременно блондинката писа и че не е случайно, че семейството й се разпада точно на 7-ата си годишнина.

Между всички тези съобщения за малко се появи даже честитка за рождения ден на мъжа й, която после също потъна в небитието.

 

Останала без пукната пара и с деца на ръце, Гущерова се втурна да пуска реклами на страницата си в Инстаграм, при което някои решиха, че има нов мъж в живота си, който е зодия Скорпион. Моделката обаче обясни, че това не е вярно. Тя всъщност беше написала, че асцендентът й е Скорпион, а зодията – Стрелец, но някои незапознати с астрологията клюкари прозряха друго значение в думите й.

 

След 4 дни колебание Гущерова явно най-после окончателно реши, че къса завинаги с Християн. Не е ясно какво се е случвало в тези 4 дни, но най-вероятно е било свързано с нови скандали, заплахи, сълзи и драми. В крайна сметка многодетната майка пусна на страницата си в Инстаграм цитат от сайт за вдъхновяващи цитати, който гласи следното: „Едно ново начало. Изяж тортата, купи скъпите обувки, блокирай онези хора, започни начисто! Повярвай в себе си! Големите промени започват с малки крачки”.

 

Госпожата вече се представя не като половинката на Християн, а като „майка на четири малки ангелчета“. Говори се, че безпаричието я е принудило да мисли за завръщане към стария занаят – обслужване на заможни клиенти срещу солидно заплащане. Засега това, което се вижда публично, е, че е започнала да залива социалните мрежи с реклами на всичко, което може да се рекламира – от шампоани до хороскопи.

 

Говори се, че вечерта, когато е напуснала мъжа си, Светлана е успяла да вземе само две от децата си. Другите две останали с баща си. Той я заплашвал, че има компромати доказателства, че предоставя креватни ласки срещу пари. Не е ясно как ги е получил, след като се знае, че е разорен и едва ли има пари за частни детективи, но крещял, че ще използва въпросните доказателства в съда, за да вземе всички деца от майка им.

 

Според слуховете началото на края е настъпило след скорошната случка с Кирил Терзиев, когото бившата Мис Плеймейт обвини в побой. Борецът разкри, че Християн му дължал крупна сума, а след това гръмна и история за секс афера на Терзиев и госпожата по време на уж щастливия й брак.

Говори се даже, че той си плащал за услугите, а с парите Светлана издържала семейството, включително мъжа си, за когото се знае, че обича алкохола и хазарта. Като разбрал откъде са доходите на жена му, Хриси като сериозен балкански мъж я пребил от бой, твърдят запознати.

 

Известно е, че главата на фамилията – милионерът Добромир Гущеров, отдавна е врътнал кранчето на младите. Свекървата д-р Анелия Гущерова, която е началник на отделение във ВМА, вече била изхарчила всичките си бели пари за черни дни, за да подпомага любимия многодетен син. Според клюката като жена, подкрепяща традиционните ценности в родния бит и култура, тя била готова да издържа първата си внучка която е кръстена на нея – Анелия, както и сина си.

Останалите деца обаче не я интересували - те са кръстени на бившия й мъж и на световете.

 

Гущеров-старши открай време не иска и да чува нито за снаха си, нито за внуците, дори и да носят неговото име. Заради снаха си той отдавна спря да финансира и сина си. Младите, които години наред се хвалеха със скъпи ваканции и разточителен живот, останаха и без пари, и без дом. Родителите на Светлана, както е известно, също нямат финансови възможности. В крайна сметка ще се окаже, че тя е с най-много пари в цялото си обкръжение.

 

Говори се, че Гущеров неведнъж е бил жена си, която беше бременна през голяма част от краткия им брак. И преди се е случвало тя да публикува съобщения, че се разделя с него, а после да ги трие и да лъже, че се дължат на техническа грешка.

Източник: Уикенд