Милионерската съпруга Светлана Гущерова направи страшни разкрития.

 

Вероятно ви е направило впечатление, че напоследък пенсионираната плеймейтка избягва всякакви светски изяви и интервюта. Тя обаче направи голямо изключение и гостува в „Шоуто на Николаос Цитиридис".

 

Не може да не отбележим, че сегашното й поведение и имидж, са на светлинни години от предишния й имидж, който несъмнено бе доста скандален. Всички са категорични в едно – новото й „АЗ“ е много по-привлекателно в сравнение с предишното й.

 

Тя не само се държа като най-хрисимата съпруга, която бихте могли да си представите, а дори сплаши гърка, че мъжът й я предупредил, ако й зададе неудобен въпрос, направо да си тръгва. За щастие обаче до такова развитие на нещата не се стигна. Освен това сподели, че не дава интервюта, тъй като милионерският наследник не обича да е в светлините на прожекторите.

 

В предаването, Светлана подчерта категорично, че за да имаш три деца от даден мъж, първо трябва да го усетиш. Другото условие е помежду ви да цари хармония, в която да отгледате децата си. Децата заслужават да живеят в семейства, в които цари разбирателството, категорична е тя.

 

Светлана призна, че тя винаги е мечтала децата й да имат точно такъв баща, какъвто е Християн Гущеров.

Източник: zajenata.bg