Светлана Гущерова хвърли всички в шок с признанието, което направи. 

Макар, че роди три деца, Светлана Гущерова е толкова слаба, че чак клони към анорексия. 
Фигурата й често пъти става обект на измислици от страна на хейтърите, които съскат по неин адрес, че наистина е болна от анорексия.

Съпругата на Христиан Гущеров обаче побърза да успокои всички „доброжелатели“, че се намира в отлично здраве. Отбелязва, че поддържа повече от перфектната си фигура благодарение на фастинга, който спазва, отбелязва "Hotnews".

Освен спазвания от нея хранителен режим, тя често пъти прави и фастинг, на който малцина биха издържали. Храни се веднъж на 18 часа и един път в седмицата – веднъж на 24 часа.
Това разкритие Светлана Гущерова направи в отговор на питане как поддържа формата си – дали залага основно на тренировки или пък на хранителен режим.

Тя уточнява, че фастинга, който спазва, известен още като периодично гладуване, се разделя на две фази. При него най-често е позволено да се консумират нискокалорични храни в продължение на осем часа например и гладуване през останалите 16 или както е при нея – хранене в продължение на 6 часа и след това 18 часа не слага и троха в устата си.
През другото време пие само чай или вода. По всичко личи, че нейният вариант на фастинг, който практикува, е в пъти по-суров.
Източник: pik.bg

Светлана Гущерова хвърли всички в шок с това признание