Хубаво нещо са децата, но Светлана Гущерова вече прекалява. Бившата бръмчалка и плеймейтка буквално се множи като заек и ражда по едно бебе на всяка календарна година. Двамата с Християн Гущеров вече имат три отрочета, а в момента правят и четвърто. Иии... забележете - нямат намерение да спират!

Това разкриха не само близки до семейството им, но и самата Светлана го потвърди. Тя искала да се плоди, докато може, защото в това било смисълът.

"То смисъл, смисъл, но Светлето го дава на конвейер вече, това да не е фабрика?! А и всичко става в този живот - утре Хрисито може да я зареже, може баща му да им спре парите, всичко... Тя вероятно си мисли, че колкото повече дете, толкова повече пара, ама историята помни, че не винаги е гаранция", коментират нейни познати.

Отделно от това, Гущерова се била затворила в къщата на мъжа си и не се и показвала навън. Никой не може да вижда децата й, тя също не излиза... станала е като къщна мебел.

"Ако продължават в този дух, ще си омръзнат, ще дойде и този момент. А после?! И да не я отчайваме, но стане ли така и стотното дете няма да ги оправи, пък тя нека "пълни фурната", смеят се и в нета.