Светлана Гущерова се съветва за всичко с астроложка

Красива и успешна, Светлана Гущерова няма намерение да спира да се развива. Плеймейтката признава, че е голям фен на астрологията. Светлана има лична астроложка, от която взима съвети за всеки свой житейски избор. По тази причина Светла променя три пъти датите за секцио, но въпреки това дъщеря й Анелия-Добромира избира сама кога да се появи на бял свят, пише "България днес". "За всяко нещо се консултирам с астролог. Дали ще е за някакъв вид операции, дали ще е за бизнес, за каквото и да е, първо питам нея".

Ново начинание

Само преди дни бившата плеймейтка публикува снимка на "Граждански процесуален кодекс". Пред "България днес" Светлана разказва за новото си начинание. "Бях записала право още преди 6 години във Варненския свободен университет. По стечение на обстоятелствата прекъснах, защото нямах възможност да уча. Преместих се в София и нямаше как да продължа обучението си във Варна. Сега се замислям пак да започна да уча право, но този път в София", разкрива Светлана пред вестника.

Прощъпалник

Тя разкрива, че на прощъпалниа на дъщеря й Анелия-Добромира  хваща именно юридическия учебник. На въпроса дали това я вдъхновява да поднови обучението си, Светла отговаря: "Аз отпреди го обмислям, говорила съм си със съпруга ми, той също това е завършил. Християн ме подкрепя". Макар да е изключително трудно, Гущерова е готова да отдели цялото необходимо време, за да завърши образованието си. "Хората се променят. Рано или късно трябва да се запише да учиш нещо. Мисля от другата година да започна отново образованието си. Смятам, че ще имам време да се занимавам и с право, и с моя бизнес с пижами". Светла определя избора си като късен, но правилен. Тя разкрива, че след сватбата си с Хриси и появата на детето е започнала да мисли по съвсем различен начин. "Съжалявам за времето, което съм пропуснала и не съм учила. Искам дъщеря ми да не прави моите грешки", разкрива Гущерова.

Абсолютен егоист

По думите на бившата плеймейтка тя вече поставя себе си на последно място. Светлето признава, че допреди време е била абсолютен егоист, а сега поставя преди себе си първо дъщеря си, след това съпруга си и накрая себе си. "Записвам я да учи английски, искам от малка да започне да се занимава с различни неща. Старая се да й дам всичко, от което има нужда. Няма да ходи на детска градина за момента. Ще има уроци у дома", разкрива Светлана Гущерова плановете за дъщеричката си. Тя признава, че се страхува от коронавируса и това е причината да не пуска дъщеря си на този етап на градина. Все пак плеймейтката намира плюсове от времето, прекарано вкъщи в началото на пандемията. "Тогава реших, че трябва да започна с нещо да се занимавам, както направих с пижамите. Успях да отделя повече време на семейството си и на дома. Мога да се оплача само от това, че не пътуваме. Все още ни е страх да ходим в чужбина. За съжаление, мисля, че до края на годината няма да приключи това. [caption id="attachment_644631" align="aligncenter" width="300"]Светлана Гущерова не иска дъщеря й да прави нейните грешки сн. Инстаграм Светлана Гущерова не иска дъщеря й да прави нейните грешки сн. Инстаграм[/caption] Моята астроложка ме успокои, че другата година през март нещата ще поутихнат. Липсва ни дисциплина. А и не може в училище да ходят децата с маски, а дискотеките да са пълни с хора и да няма никакви предпазни средства. Не ми харесва това".