Сагата с влошените отношения между Добромир Гущеров и семейството на единствения му син Християн Гущеров се радва на подновен интерес, заради побоя върху снаха му Светлана Гущерова. Както знаем, в момента тече следствие за причините, довели до жестоката саморазправа на бореца Кирил Терзиев с нея.

Отново покрай тази история, Добромир Гущеров реши за сефте да коментира Християн и жена му като заяви, че отдавна няма нищо общо с наследника си и не се интересува нито от него, нито от децата му, а най-малко пък от жена му.

В сравнение с хаоса в дома на младия Гущеров, в този на "стария" цари мир, хармония и любов. Добромир е приел за свое единствено семейство това на втората си съпруга Диана Русанова, която взе като... сервитьорка. Да, очевидно парите нямат значение и старши не е търсил непременно дама от висшето общество. Но и златотърсачка още по-малко е търсел.

Близки до бившия червен депутат разкри най-после как го е омагьосала Диана и как е откраднала сърцето му завинаги. Защото личи, че той я обожава.

"Светлана е проста и елементарна, куха е, но Русанова е нещо съвсем друго. Тази жена заложи на обща култура, каквато има, на интересни разговори и на достойно поведение на дама. Това е. Просто винаги е знаела как, колко, кога и докъде с Добромир - така успя да го хване", коментират те.

Източник: Crimesbg.com