"Ох, ама аз не бях на себе си по време на снимките, не знаех какво говоря, нито как се държа, защото бях много притеснена. Не всеки ден ме снимат камери за национална телевизия. Държах се зле с Валерия, но после, след предаването, като я опознах, си промених мнението. Харесвам я, тя е прекрасна" - ей такива ги редеше ден след края на "Ергенът" майката на Евгени Генчев - Светла Генчева.

След като цяла България скочи срещу нея и хората масово започнаха да я осмиват с колажи, мемета, постове и какво ли не в мрежите, жената явно се изплаши. И реши да прекрати плюенето по себе си като заяви колко се е умилила от бъдещата снахичка.

Е да, ама това се оказа пълна лъжа, както и предполагахме. Близки до пианиста разкриха, че горкият Евгени бил между чука и наковалнята, защото родителката му категорично изсъскала, че не иска Валерия да припарва до дома й.

"Тази тук не я искам! Трябва ви време, няма веднага да се жените, я?! Ще се опознавате ли, какво ще правите, не ме интересува, но си намерете място. Докато не си ми обявил, че точно нея ще взимаш за съпруга и сте уредили час в гражданското, не ми я водиш", отсякла Светлето.

В отговор на чувствата на свекървището, както я наричала, Валерия Георгиева заявила, че няма и намерение да се среща с нея, а с Валери продължават да се виждат предимно в столицата. Как ли ще се развие връзката им?!