Галена и мъжът й вече са собственици на още един палат – този път на морето.

Благодарение на щедростта на свекърва си, от това лято чалга звезда №1 у нас, може да търчи по участия от луксозната си вила. Баба Стефка купила по една и за двамата си наследници в Черноморец – Галин (половинката на певицата) и Кристиян.

 

Макар вилите да са връх на модерното строителство, в сравнение с имота им във Велико Търново, този в Черноморец не е толкова голям. Затова пък има всички удобства и е заобиколен от зелени площи, а в двора има басейн. Да не пропускаме и приказната гледка към морето и близостта на плажа.

 

Тъй като вилите са построени малко по-нависоко, докато Галена и останалите от фамилия се плацикат в басейна, могат да съзерцават синия хоризонт. Ако пък им се прииска пясък, за пет минути могат да слязат пеша до плажа.

 

Свекървата на Галена подари летни вили на морето на двамата си сина

След като вилите били завършени това лято, Галена и семейството й вече сефтосали своята. В съседната пък веднага се настанил девер й. Близостта на вилите позволява родата на Галин да се събира за обща морска ваканция. Азис често гостувал на колежката си, с която са добри приятели, а Галин се проявявал като перфектен домакин и кулинар и веднага се захващал с приготвянето на барбекюто в двора.

 

И макар да не става ясно какъв е интериорът на лятната къща, отвън имотът не прави впечатление с помпозност за разлика от постоянния им дом във Велико Търново, който се простира на площ от 1900 кв. м. в района на кв. „Картала“.

Източник: Уикенд