Нейни колежки издават, че събитието ще бъде грандиозно, както го правят  мнозина от известните личности.

Преди няколко месеца бившата водеща на съботно-неделния блок на bTV се появи с годежен пръстен на ръката. Така стана ясно, че тя отново  е влюбена. След това публикува снимка в социалните мрежи със голямо бяло сърце и романтичен текст на него. В описание към кадъра написа „Кой ли“, което най-ясно подсказва за предстоящото събитие.

49-годишната водеща не казва нищо за новата си любов. За нея знаят само най-близки приятели. Тя упорито крие името на изгората си, а мнозина подозират, че става въпрос за известен човек, свързан с политиката.

Сватбени камбани: Жени Марчева минава под венчилото

След 20 години брак Марчева се раздели с половинката си Мартин. Говори се за изневяра или липса на достатъчно време за семейството от страна на амбициозната Марчева, която изцяло се е отдала на професията си.

Брюнетката е част от екипа на bTV от 2011г. Към журналистиката я насочва  любопитството и желанието да се научи да водя перфектния разговор. Завършила е българска филология и журналистика в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Започва професионалното си развитие в БНТ, но продължава в „Дарик”, където по думите ѝ е и нейното бойно кръщение като журналист.

Източник:  blitz.bg