Голяма новина за Лейди Гага! Световната преса гърми. Слуховете, че световноизвестната изпълнителка се е сгодила бързо обиколиха социалните мрежи и таблоидите. Причината е масивен диамантен пръстен, който се появи на ръката й.

Певицата се среща с приятеля си Майкъл Полански от 2019 година. Бе забелязана да с е разхожда с масивно допълнение към колекцията й от бижута в Западен Холивуд.

38-годишната Гага бе облякла  дълго черно палто за излизане, което съчета с черна риза отдолу и чифт класически черни обувки и голяма чанта. Тя беше забелязана да се усмихва, докато пръстенът надничаше изпод палтото ѝ.

Двамата не парадират с връзката си. Блондинката го нарече „целия си живот“. Полански придружава певицата на няколко награди, включително BAFTA за 2022 г. и Critics Choice Awards.

До този момент Гага не е минавала под венчило, въпреки че два пъти се сгоди – веднъж за звездата от "Чикаго Файър" Тейлър Кини и втори път за агента Кристиан Карино.

Между другото тя готви още една изненада. Заедно с Хоакин Финикс се снимат в смущаващ романс. "Жокера: Folie à Deux" сподели първия си трейлър, който подканя към дългоочакваната среща на двамата им герои - Харли Куин и Жокера.

 

Източник: standartnews.com