Брадли Купър бил готов да премине към по-сериозни стъпки във връзката си с Джиджи Хадид. Той смята да предложи брак на с 20 години по-младата девойка.

И двамата имат деца от различни връзки, но сега смята да имат свое. Те са в добри отношения с бившите си половинки и смятат да създадат голямо семейство.

Близък до двойката съобщава, че двамата са обсъждали темата за бебе от самото начало. Брадли има няколко филмови проекта, по които работи. След като ги приключи, ще даде на Джиджи вниманието и любовта, което заслужава.

Носителят на Оскар имал благословията на родителите на дамата, дори на дъщеря й. Джи има дъщеря на три години от бившия си приятел Зейн Малик. Брадли е баща на 7-годишната Леа, а майка й е Ирина Шейк.  Двете деца се разбирали много добре.

„Тя е независима, заета и дните ѝ са изпълнени с отговорности, така че не виждам нещо сериозно да се случи веднага, ако изобщо се случи.“ –каза преди месеци Купър. Ето, че връзката им се разви и смятат да я озаконят. Феновете им се надяват, че ще се получи едно много хубаво семейство.

Източник: marica.bg