Оказва се, че булчинската рокля, с която Роксана се омъжи за любимия си Неч, е тежала цели 30 килограма. Ромската звезда поръчала тоалета чак от Албания, от шивачи, шиещи само за големи звезда. Наложило се Роксана да изпрати кола да вземе тоалета й за сватбата, тъй като в противен случай нямало да пристигне навреме.

 

Певицата обясни, че личната й шивачка Малинка махнала доста плат отвътре, за да й е удобна.

Облечена във впечатляващо обемния тоалет, тя каза заветното „Да“ на любимия си Неч, който се представя за бизнесмен, но в действителност е бивш охранител, а към момента се занимава с лихварство.

Роксана с 30-килограмовата рокля, поръчана от Албания

Тържеството, на което присъстваха почти 400 гости, се състоя в атракциона на колежката й Галена и съпругът й Галин – „Калоянова крепост“ във Велико Търново. За купона Роксана се премени с друга рокля, която дори била купена без нейното присъствие във Велико Търново, тъй като забравила нейната в София, споделя тя през смях. Неуспялата кандидат-депутатка от партия „Меч“ съчета втория си сватбен тоалет с корона.

 

Макар младоженците още да разопаковат многобройните подаръци, някои от тях вече са известни. Собственичката на салони за красота Вили Боршукова им подарила огромен дървен кръст, който младоженците сложили над спалнята си.

„Тя го извади от кутия с една молитва, от която направо се разплаках“, признава булката.

Вторият сватбен тоалет, съчетан с корона

Рапърът Устата пък, който бил и водещ на церемонията, ги изненадал с картина, на която е изобразено дърво като стълба, а короната му е направена от отпечатъците на всички присъствали на сватбата. За целта сложили картината на сцената и всеки гост минавал и топвал пръст, за да довърши короната на дървото.

 

Актьорите Ивайло Захариев, Веселин Плачков и Албена Михова, направили филм за любовта на младоженците, който бил прожектиран още на тържеството. Роксана обещава, че скоро ще даде възможност на почитателите си също да го изгледат.

 

Макар доскоро дружбата на Софи Маринова с булката да бе сериозно поразклатена, тя също присъства на сватбата. Очевидно двете са успели да затоплят отношенията си, след като дори пяха в дует.

На сватбата присъстваха още Диона, Емануела, Теди Александрова и Илиян.

 

Припомняме, че това е трети брак за булката – преди Неч, тя има две неуспешни връзки, от които са двамата й синове. Неч също има син от предишен брак.

Източник: Уикенд