Защо на ръката на Валерия няма пръстен и защо Евгени гледа така сериозно?! Тези въпроси си задаваха мнозина, видели снимките от кръщенето на племенницата на Валерия - малката Пламена. Тържеството, разбира се, беше в Плевен, а на него присъства и Евгени Генчев.

През цялото време обаче пианистът бил някак умълчан, сериозен, а чаровната му и широка усмивка липсвала. Така, както липсвал и пръстенът върху ръката на Валерия.

Свърши се: Последната среща на Евгени и Валерия беше в Плевен преди дни! (той отиде, за да скъса - СНИМКИ)

Е, присъстващи на събитието и близки до Вал разкриха, че Евгени е отишъл в родния й град, за да говорят и да приключат с мир отношенията си. Генчев отдавна осъзнал, че между него и Валерия няма да се получи, а тя му потвърдила същото.

Свърши се: Последната среща на Евгени и Валерия беше в Плевен преди дни! (той отиде, за да скъса - СНИМКИ) - Снимка 2

"Валерия му каза, че го харесва много и го цени като човек, но извън предаването нещата са много по-различни от действителността. Обясни му, че вътре се е поддала на емоциите и сценария като от романтична приказка, а това е объркало представите й за истинско влюбване и фантазия", споделиха източниците.

Разбира се, Евгени е останал наранен от откровеността на избраницата си, защото така или иначе личеше, че по-влюбеният от двамата е той. Но с презумпцията, че си търси съпруга, а не гадженце за веселби, сам разбрал какво трябва да направи.

"Ще му мине, просто не бяха един за друг", казват запознати.